Catering

Lieve Adrienne,

Ik wil je hierbij hartelijk danken voor het verzorgen van de catering voor onze babyborrel.
Wij vonden het ook heel leuk en je bent werkelijk een leuke en geweldige chef, de meisjes in de bediening waren ook liefjes.

Veel liefs,
Carla Wintermans

 

Private Dining

“Ik had zoveel tafelzilver liggen.” Dus heeft de gastvrouw haar begane grond omgetoverd tot huiskamerrestaureant. Logisch. Elisa Hermanides kijkt om zich heen: “Erg op stand allemaal.” Schuim knikt. “Ik heb geen vrienden met zo’n groot huis,” zegt Eva Hoeke wachtend voor de wc. “Of die überhaupt in Zuid wonen.” Uhuh.

Een keer per jaar komen uw favoriete columnisten vanuit Watergraafsmeer, De Pijp, West en verder samen om te eten, te drinken en te praten. “Dit blijft toch allemaal binnenskamers,” zegt hoofdredacteur Barbara van Beukering tijdens haar speech. He jammer. Daar gaan alle aantekeningen. Toch een tipje van de sluier: voor het hoofdgerecht is XXX (wie kan schuim helaas niet prijsgeven) helaas weg. Zonde van de kalfssucade. 
Smullen. Het eten, de wijn. Intellectuelen onder elkaar.
Toch weer typisch dat zo’n Teun van de Keuken op elke foto moet staan. Hehe.

HET PAROOL  Columnisten diner
Iris Van Lunenburg (Schuim)

Private Dining

Lieve Adrienne,

De kookavond bij je thuis die bijna als kookavontuur te kwalificeren is, was van uitzonderlijke klasse…Alles was op elkaar afgestemd in een sfeer van gemoedelijke huiselijkheid…De bediening van jou en Anne Mees was behulpzaam waar het moest en geen moeite of vraag was te veel….En het eten was ook nog eens top….Ik vind jouw huiskamer een must voor iedereen die al door veel culinaire wateren gewassen is en eindelijk toe is aan iets nieuws…Enne, o ja de wijnen waren in prachtige overeenstemming met de gerechten…

Ik ga veel reclame voor je maken…..

Dank en goeds en ik hoop tot snel

Dikke kus

Huub Stapel

Private Dining

“Besloten diners met te veel mannen in stemmige pakken dragen altijd het risico in zich plechtstatig, saai en voorspelbaar te worden.
In de huiskamer van Adrienne is bij binnenkomst alles meteen anders. Haar kookkunst, charme en haar totale gebrek aan gewichtigdoenerij over eten zijn een verademing.”

Erik van Gruijthuijsen

Hoofdredacteur/directeur ANP

 

Private Chef Service

Lieve Adrienne , veel dank voor de heerlijke avond , we hebben er zo van genoten.
Je culinaire kunsten waren weer top , iedereen was laaiend enthousiast .
Morgen een goede reis en tot ziens in la douce FRance (?) . Un grand merci , Mariette en Pieter